1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

O nama

„Concordia parvae res crescunt, discordia et maxime dilabuntur.“

( Slogom rastu male stvari, a nesloga sve pokvari.)

Lat. Concordia – Sloga

Od osnutka davne 1906. godine do danas klub je obilježen svojim imenom. Zbog prijateljstva i međusobne sloge je nastao, vraćao se te opstao cijelo stoljeće, a na istim temeljima egzistira i danas prenoseći te temeljne ljudske postulate iz generacije u generaciju na što smo osobito ponosni.

Razvoj športa pa tako i razvoj hokeja na travi u Hrvatskoj i ovim prostorima neraskidivo je vezan uz HŠK Concordia koja je u povijesti imala nekoliko športskih sekcija: hokej, nogomet, tenis, laka atletika, hazena, rukomet, plivanje, klizanje, sanjkanje, mačevanje, stolni tenis, skijanje. Sve športske sekcije kluba su bile izrazito uspješne, ali ipak najveće postignuće kluba datira iz 1934. godine kada hazenašice (hazena – preteča rukometa) Concordije u Londonu postaju svjetske prvakinje. Do dana današnjeg opstali su samo hokejaši, najzaslužniji za osnivanje kluba, koji su također postizali zapažene rezultate te dali niz reprezentativaca nekoliko država i kontinenta.

Concordia danas ....

... amaterski neprofitabilni hokejaški klub pod čijom zastavom nastupa nekoliko momčadi, seniorska i ekipe mlađih kategorija, i koji broji preko stotinjak članova svih kategorija.

... klub sa mladom upravom koja je spremna uz pomoć naših dičnih sponzora podići klub na jednu višu razinu i na taj način učiniti klub i hokej prvim izborom kod svakog djeteta i njegovih roditelja.

... klub – prijatelj djece sa vrhunskim kvalificiranim trenerom i dječjim psihologom koji će znati prepoznati hokejaške i ljudske kvalitete svakog djeteta te ih postepeno usmjeravati prema njihovim sposobnostima.

... klub koji je dobrodošao svima bez obzira na rasu, boju kože, vjeru, spol, sposobnosti, mogućnosti i talent. Za svakoga ćemo znati pronaći mjesto gdje će moći pokazati svoje mogućnosti u njihovom punom obimu i tako pridonijeti budućim klupskim uspjesima.

... klub čiji će rad i entuzijazam uprave znati prepoznati dobri ljudi i gospodarstvenici te uložiti i na taj način pomoći na podizanju kvalitete kluba u svim njegovim segmentima.

MISIJA: Misija kluba je očuvanje bogate športske tradicije i prenošenje iste na mlađe kategorije.

CILJ: Uz pomoć svih članova kluba i sponzora podići razinu kvalitete upravljanja klubom i momčadima kako bi mogle postizati bolje i uspješnije rezultate.

Nadamo se da Vam se sviđa naša internet stranica te kako ćete na njoj pronaći sve što Vas zanima vezano uz klub, njegove aktivnosti i ekipe te članove. Ukoliko imate neka pitanja, primjedbe ili pohvale slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Ukoliko pak želite postati dio vizualnog doživljaja naše stranice i tradicije, KLIKNITE i promovirajte se.

Također bi pozvali sve znane i neznane članove kluba da nam se jave jer ste svi vi dio Concordijine povijesti i tradicije i bilo bi šteta da ostane nezabilježen Vaš obol na terenu i van njega pod Zelenim stijegom.

P.S. Putem našeg WEB SHOP-a možete nabaviti hokejašku i klupsku opremu te razne klupske suvenire.

CONCORDIA info

There seems to be an error with the player !

ŠHK Concordia
Uprava: Kranjčevićeva 4A
Teren: Zagorska 5
10000 Zagreb
R.Hrvatska
Žiro-račun: 2360000-1101585789
E-mail: info@shk-concordia.hr
ŠHK Concordia osnovana je davne 1906.godine u Zagrebu kao Prvi srednjoškolski športski klub "Concordia". Od 10-tak športskih sekcija Concordije danas je ostala samo hokejaška sekcija. Od obnove kluba 1952. godine klub nosi naziv Športski hokej klub Concordia. (više o povijesti)
CONCORDIA danas ....
  • amaterski hokejaški klub sa preko stotinjak članova
  • klub sa mladom, perspektivnom i neiskvarenom upravom
  • klub - prijatelj djece
  • klub nulte tolerancije na diskriminaciju
  • VIŠE O NAMA
Predsjednik:
Frančić Damir
Dopredsjednik:
Hrgovan Goran
Tajnik:
Barilar Tomislav
Tehniko:
Kavić Dražen
Blagajnik:
Haid Denis
 
 

Concordia 2012 - info

Sponzori kluba

Who's Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 10